Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- მოვხარშოთ თითო-თითო კილოგრამი კარტოფილი, სტაფილო და ჭარხალი. გავხეხოთ მოხარშული კარტოფილი, და სტაფილო. გახეხილი ჭარხალი კარგად გაწურეთ რომ ბევრი წვენი არ შეჰყვეს.
- რულეტის მოსამზადებლად უნდა ავიღოთ ბოსტნეულის საჭრელი დაფა, დავაფაროთ საკონდიტრო ცელოფანი ან ნამცხვრის საცხობი ქაღალდი და დავალაგოთ ფენა-ფენა ჯერ გახეხილი ჭარხალი, მოაყარეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით, შემდეგ გადაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი, შემდეგ მოვაყაროთ გახეხილი კარტოფილი, კარტოფილზე მოაწყვეთ ქაშაყის ნაჭრები, მე დაკონსევებულს ვყიდულობ და თავისი ცხიმით ვასხამ კარტოფილზე, ასევე გადაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი, მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი და კამა. ბოლოს მოაყარეთ სტაფილო და გადაუსვით მაიონეზი ან არაჟანი. შემდეგ ცელოფნის საშუალებით გადაახვიეთ ნელ-ნელა რულეტივით სიგრძის მხრიდან, ისე რომ კიდეები შეაერთოდ ბოლოს. ზემოდან მორთეთ სურვილის მიხედვით.