Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 100 გრამ მარგარინს დავასხათ 200 მლ.ცხელი წყალი და წამოვადუღოთ, კარგად დადნეს მარგარინი, დაუმატეთ მწიკვი მარილი, ნელნელა ჩაყარეთ 200 გრამი გაცრილი ფქვილი და თან სწრაფად მოურიეთ, ჩაუმატეთ 1 სუფრის კოვზი არაყი ან სპირტი. შემდეგ გადმოდგით და შეურიეთ ცალ-ცაკე 4 კვერცხი, მიქსერით კარგად შეათქვიფეთ, ერთგვაროვანი მასა უნდა მიიღოთ.
- ცხიმწასმულ ჟარონაზე,თუ გნებავთ ქაღალდი დაუფინეთ, სველი ჩაის კოვზით დავდოთ ცომი. გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში. 20 წუთის განმავლობაში 200 გრადუსზე და შემდეგ 150 გრადუსზე გამოცხობამდე.
- კრემი- 1 ცალი მოხარშული შესქელებული რძე (ზგუშონი), 4 სუფრის კოვზი შაქარი, 1 ან 2 სუფრის კოვზი მუქი ფერის კაკაო და კარაქი, კარგად აურიეთ ერთმანეთში და დადგით საშუალო ცეხლზე. მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუღებამდე, კარგად უნდა გაიხსნას შაქარი. შემდეგ გამორთეთ, დაუმატეთ 10 გრამი ვანილი
- მინანქარი-4 სუფრის კოვზი მუქი ფერის კაკაო, 100 გრამი შაქარი, 50 გრამი კარაქი, 2 სუფრის კოვზი წყალი. სქელძირიან ქვაბში,მუდმივი მორევით მიიყვანეთ ადუებამდე.
- გამოცხვარი შუ გაცივდეს გაჭერით, შუაში ჩადეთ კრემი და ზემოდან გადაასხით შოკოლადის მინანქარი
თამრი შეუდარებელი ხარ
ძალიან დიდი მადლობა ნონა <3 გაიხარეთ!
ცომში 200 გრ ფქვილი ნიშნავს 200 მლ-იან ჭიქაში ჩაყრილ ფქილს თუ გრამებში აწონილს? (სხვადასხვაა მოცულობით). მე 200 გრამი ჩავყარე და აშკარად ბევრი იყო…კოვზით ვეღარ ვერეოდი… ვერ შევაზილე ფიზიკურად.
200 გრამიან ჭიქაში მოთავსებული ფქვილი