Please follow and like us:
ინგრედიენტები
- 3 ცალი კვერცხი
- 200 გრ შაქარი
- 20 გრ კაკაო
- 100 გრ ფქვილი
- 1 ცალი გამაფხვიერებელი
- 300 მლ რძე
- 150 გრ ქოქოსის ფანტელი
- 100 გრ კარაქი
- 200 გრ შოკოლადი
- 10 გრ შაქრიანი ვანილი
პორცია:
ინსტრუქცია
- ბისკვიტისთვის-3 კვერცხი და 100 გრ შაქარი ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, დავუმატოთ მწიკვი მარილი, ვანილი, 20 გრ კაკაო, 100 გრ ფქვილი და გამაფხვიერებელი ცხვება 200 გრადუსზე 30 წუთის განმავლობაში
- კრემი- 200 მლ. რძე, 100 გრ. შაქარი, 150 გრ. ქოქოსის ფანტელი, და 100 გრ კარაქი, ყველაფერი ერთად დავადგათ საშუალი ცეცხლზე, კარგად მოვურიოთ და 10 წუთი გავაჩეროთ დაბალ ცეცხლზე
- ბისკვიტი გავჭრათ, დავნამოთ ტკილი ყავით ან ჩაით, შეგილება რძით ან ნაღებითაც დანამოთ. დავადოთ მთლიანად კრემი. შემდეგ დავაფაროთ ბისკვიტი. ცალკე-100 მლ. ცხელ რძეში ვხსნი 200 გრ. შოკოლადს, კარგად გადნეს შოკოლადი ვასხამ ნამცხვარს თავზე. 1 საათი მაცივარში შემდეგ დავჭრათ