Please follow and like us:
მუჟუჟი
ხმები: 5
რეიტინგი: 4.8
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
მუჟუჟი
ხმები: 5
რეიტინგი: 4.8
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. კარგად გარეცხეთ ღორის ფეხები, დავადგათ და რომ წამოდუღდება გამოუცვალეთ წყალი, შემდეგ დავფაროთ ხორცი წყლით, როცა წამოდუღდება წყალი ჩავუმატოთ 2- ფოთოლი დაფნა, შავი წიწაკის მარცვლები და კარგად მოვხარშოთ ხორცი, როცა მოიხარშება დაუმატეთ მარილი გემოვნებით.  შემდეგ როცა გამორთავთ დაუმატეთ ბლომად გატარებული ან ჩანაყილი ნიორი, ძმარი, მე ქინძს ვუმატებ უხდება.
  2. შეგიძლიათ ძმართან ერთად წამოადუღოთ და გამორთოთ წამოდუღებისთანავე. მეორე დღეს უფრო გემრიელია.