Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- ცომი- 250 მლ თბილ წყალს დაუმატეთ 10 გრამი საფუარი, დაუმატეთ 1 ჩაის კოვზი შაქარი მწიკვი მარილი, დავაყაროთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. ბოლოს ჩავზელთ ზეთით. რაც უფრო დიდხანს მოზელთ ცომს, მით უფრო ფუმფულა ცომი გამოვა. 30 წთ მაინც. დააფარეთ თავზე და დავდგათ თბილ ადგილას და ვაცადოთ ამოსვლა შემდეგ აჭარული ხაჭაპურის ფორმაში ჩადეთ მოხარშული ლობიო, შეაზავეთ მარილით და შავი პილპილით. გამოაცხვეთ ღუმელში 180 გრადუსზე
ვცდი აუცილებლად