Please follow and like us:
ინგრედიენტები
|
|
ინსტრუქცია
- დავჭრათ წვრილად ხახვი მოვშუშოთ საშუალო ცეცხლზე ზეთში 30-45 წუთის განმავლობაში. ხახვის კარამელიზაცია უნდა მოხდეს. როცა გაცივდება დაუმატეთ გატარებული ნიგოზი. მარილი დაუმატეთ გემოვნებით. ტკბილი თუ გნებავთ შაქარი დაუმატეთ))
- ნებისმიერი ცომი შეგიძლიათ გამოიყენოთ. მე მაწვნიანი და არაჟნიანი ცომით გამოვაცხვე. ჩადეთ ცომში ნიგვზიანი გული და მიეცით კვერის ფორმა. ზემოდან გადაუსვით კვერცხის გული.
- გამოაცხვეთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში 180 გრადუსზე.