Please follow and like us:
იაპონური ბისკვიტი
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
იაპონური ბისკვიტი
ხმები: 3
რეიტინგი: 4.33
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გავაცხელოთ ზეთი, არ მივიდეს ადუღებამდე. ცხელში ჩაუმატეთ გაცრილი ფქვილი და კარგად აურიეთ, დაუმატეთ თბილი რძე, კარგად უნდა გაიხსნას ფქვილი. დაუმატეტ 5 ცალი კვერცხის გული და 1 ცალი მთლიანი კვერცხი. კარგად ათქვიფეთ. ცალკე ამოიყვანეთ 5 ცალი კვერცხის ცილა, დაუმატეტ შაქარი, მწიკვი მარილი, ვანილი, ნახევარი ლიმონის წვენი. კვერცხი უნდა იყოს ცივი. ცილა შეურიეთ ფქვილიან მასას და კარგად აურიეთ.
  2. ფორმაში ჩაუფინეთ პერგამენტი ან ფორმას წაუსვით ზეთი ჩაასხით ცომი ფორმა უნდა დადოთ წყლიან ჭურჭელზე. წყალი 1,5 სმ სიმაღლის უნდა იყოს და ისე გამოაცხოთ ბისკვიტი წინასწარ გახურებულ ღუმელში 20 წუთი 170 გრადუსზე შემდეგ 1 საათი 150 გრადუსზე. არ გამოაღოთ კარი ცხობის დროს. გამომცხვარი ბისკვიტი გააცივეთ ღუმელში 20 წუთი
  3. ბისკვიტი ძალიან ფუმფულა და გემრიელია არც დანამვაა საჭირო და არც კრემი))