Please follow and like us:
ინსტრუქცია
- 1 ლიტრა წყალში ჩაყარეთ 1 ჭიქა შაქარი, ,2 ცალი ლიმნის წვენი და წამოადუღეთ, ადუღებულ წყალში ჩავაწყოთ გათლილი ყუნწებიანი მსხალი და ცეცხლზე დავტოვოთ 10-15 წუთის განმავლობაში, უმჯობესია მაგარი ჯიშის მსხალი.
- ცალკე გავაკეთოთ 2 კვერცხისგან და და 1 ჭიქა შაქრისგან გოგლიმოგლი გათეთრებამდე,, დავუმატოთ 250 გრამი არაჟანი და კარგად ავთქვიფოთ. მსხალის ნახარში რომ გაცივდება 4 სუფრის კოვზი ჩაუმატეთ გოგლიმოგლს, ვანილი, კონიაკი ან ლიქიორი დაუმატეთ გემოვნებით, კონიაკის გემო უნდა იგრძნობოდეს, შემდეგ ეს გოგლიმოგლიანი მასა გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, ჩაალაგეთ მოხარშული მსხალი და შედგით ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში.