Please follow and like us:
დესერტი მსხალით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
დესერტი მსხალით 
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 2 საათი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. 1 ლიტრა წყალში ჩაყარეთ 1 ჭიქა შაქარი, ,2 ცალი ლიმნის წვენი და წამოადუღეთ, ადუღებულ წყალში ჩავაწყოთ გათლილი ყუნწებიანი მსხალი და ცეცხლზე დავტოვოთ 10-15 წუთის განმავლობაში, უმჯობესია მაგარი ჯიშის მსხალი. 
  2. ცალკე გავაკეთოთ 2 კვერცხისგან და და 1 ჭიქა შაქრისგან გოგლიმოგლი გათეთრებამდე,, დავუმატოთ 250 გრამი არაჟანი და კარგად ავთქვიფოთ. მსხალის ნახარში რომ გაცივდება 4 სუფრის კოვზი ჩაუმატეთ გოგლიმოგლს, ვანილი, კონიაკი ან ლიქიორი დაუმატეთ გემოვნებით, კონიაკის გემო უნდა იგრძნობოდეს, შემდეგ ეს გოგლიმოგლიანი მასა გადაიტანეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელში, ჩაალაგეთ მოხარშული მსხალი და შედგით ღუმელში 10 წუთის განმავლობაში.