Please follow and like us:
ბლომანჟე
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ბლომანჟე
ხმები: 1
რეიტინგი: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
ინსტრუქცია
  1. ავთქვიფოთ 4 კვერცხი და 300 გრამი შაქარი გათეთრებამდე. დაუმატოთ მწიკვი მარილი, ვანილი, 600 გრამი არაჟანი. ცალკე 250 მლ ადუღებულ წყალში გახსენით 20 გრამი ჟელატინი, კარგად აურიეთ, გაგრილებული და გაწურული ჩაასხით არაჟნიან მასაში. ჩაასხით ჭიქებში ან კექსის ფორმაში. შედგით მაცივარში. 4-5 საათის განმავლობაში
  2. სილამაზისთვის ფორმის ძირში შეგიძლიათ სხვადასხა ფერის ჟელეს გამოყენება. იყიდება ფხვნილები. უბრალოდ ადუღებული წყალი უნდა დაასხათ. შეკვრაზე რაც არის მითითებული, იმის ნახევარი წყალი დაასხით, რომ მყარი გამოვიდეს და დაიჭრას. ამ ფორმისთვის 2 პორციით მოვამზადე