Please follow and like us:
ბაჟე
ხმები: 7
რეიტინგი: 3.86
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
ბაჟე
ხმები: 7
რეიტინგი: 3.86
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
პორცია სამზადისის დრო
1 ცალი 30 წუთი
ინგრედიენტები
პორცია: ცალი
ინსტრუქცია
  1. გავატაროთ ნიგოზი და ნიორი, დავუმატოთ მარილი, ყვითელი ყვავილი და კარგად ავსრისოთ, უნდა გამოვიყვანოთ ნიგვზის ზეთი. ცალკე შევინახოთ ნიგვზის ზეთი თავზე მოსასხმელად.
  2. გატარებულ ნიგოზს და ნიორს დავუმატოთ წითელი წიწაკა და გადადუღებული და გაცივებული ცივი წყალი სასურველ სისქემდე. შეგიძლიათ ნიგოზი გახსნათ ბულიონში. ბოლოს თქვენი სურვილის მიხედვით დაუმატეთ ძმარი.
  3. ბაჟეს უხდება მოხარშული და შემწვარი ქათამი, მოხარშული და შემწვარი თევზი.